Top 8 beste bluetooth speakers van 2024


In deze vergelijkingspagina zal duidelijk worden wat de beste draadloze speaker is. Ben je thuis, onderweg of ergens in het park? Geen zorgen de beste draadloze bluetooth speakers zijn verdeeld over een aantal categorieën.
Al met al zijn deze toppers het allemaal waard:

Conclusie

Wat bijna alle bluetooth speakers gemeen hebben, is dat ze waterbestendig zijn. Super handig! De meeste van het rijtje kun je al scoren voor minder dan 100 euro en zijn ook makkelijk overal mee naartoe te nemen. Onze tip: let goed op de batterijduur van de speaker, dit kan per product wel eens verschillen.

Onze favoriet? Ik denk toch de JBL Charge 5 Black, omdat hij water- en stofdicht is, je kan je smartphone opladen en verbinden met andere JBL-speakers zoals de JBL Flip 5.

Dat is de JBL Charge 5 Black! Op Cool Blue werd hij beoordeeld met een 9.3. En dat is niet zomaar, want waarom is hij perfect voor buiten? Dat komt omdat ‘ie waterdicht en stofdicht is dankzij de IP67-certificering. Daarbij kun je jouw smartphone opladen aan de JBL via de USB-poort, handig he. Voor de rest gaat hij erg lang mee, namelijk 20 uur! Ga je een strandfeestje organiseren? Dan mag de speaker absoluut niet ontbreken. Onze tip: Verbind de speaker op een andere JLB PartyBoost speaker, zo zorg je voor optimaal volume. Voor 157,99 kan jij hem in huis halen.

Één van de speakers die je kunt verbinden met de JBL Charge 5 Black, is de JBL Flip 5. Deze waterbestendige topper beschikt namelijk over dezelfde functie: JBL Partyboost. De accu gaat alleen iets minder lang mee: 12 uur. Wél is de JBL Flip 5 goedkoper, je betaalt 119.

De beste draadloze speaker voor thuis

De Edifier R1700BT zijn niet zomaar boxen. Ze beschikken over bluetooth waardoor jij gemakkelijk jouw favoriete nummers kan opzetten. Wat de Edifier R1700BT verder laat uitblinken, is dat je de bass, treble en het volume kunt aanpassen met de draaiknoppen. Het is overigens niet nodig om een versterker erbij te halen, want het zijn zogeheten active speakers.Voor 365 euro haal jij deze toppers in huis en je hebt ook nog eens de keuze tussen een gelakt houten behuizing of een zwarte behuizing.

De beste budget bluetooth speaker

Voor de Tronsmart Force speaker reken je ongeveer 50 euro af en het geluid is ook nog eens goed! En wist je al dat hij óók waterbestendig is? Het duurt ongeveer 3 uur voordat hij is opgeladen en daarna kun je er 15 uur lang van genieten. Wil je even geen gebruik maken van de speaker? Na 15 miuten gaat hij automatisch in de slaapstand en bespaart hij batterij.

En dan de JBL Clip 4. Deze goedkope speaker kun je overal mee naartoe nemen wegens het formaat. Daarom past hij ook zeker in de categorie ‘’De beste kleine bluetooth speaker.’’
Ondanks dat de JBL Clip 4 klein is, blijft het geluid van goede kwaliteit. Netzoals de meeste bluetooth speakers van JBL is ook deze stof- en waterdicht. Goed om te weten, is dat de speaker niet kan blijven staan, geen sterke bas heeft en geen ingang heeft. Je koopt ‘m voor 53,99 euro bij verschillende online verkooppunten.

De beste kleine bluetooth speaker

De minispeaker, JBL Go 3, is goedkoop (maar 30 euro) en past in je hand. Door het lichte gewicht behoort hij tot de lichtste speakers die in omloop zijn. Ondanks de prijs en het formaat is de kwaliteit van het geluid helder. Ook deze speaker kan tegen water. Echter kan je hem niet koppelen en gaat hij 5 uur mee.

Google biedt ook een mooie kleine en voordelig geprijsde speaker. Dat is de Google Nest Mini, te koop voor minder dan 40 euro. Dankzij de spraakbediening kun je gemakkelijk jouw favoriete muziek opzetten zonder dat je een smartphone moet aansluiten. Wel heb je een Google Account nodig om hem te gebruiken. Belangrijk om te weten, is dat de Google Nest Mini niet draadloos is en je dus wel een aansluiting moet hebben.

De beste grote bluetooth speaker

De Sonos Five en Harman Kardon Go+Play behoren zeker tot het lijstje beste draadloze bluetooth speakers in de wat grotere formaten. Om te beginnen met de Sonos Five. Deze krachtige speaker beschikt over maar liefst zes speakers. Daarom is hij perfect voor een feestje in de woonkamer. Een andere kracht van de speaker is dat hij vochtbestendig is ontworpen en je ‘m dus mee kunt nemen naar de badkamer.

Dankzij de remote-app, te downloaden in zowel beschikbaar voor iOS en Android, hoeft je niet in dezelfde ruimte te zijn als de speaker. Uiteraard kun je hem ook verbinden met andere Sonos apparaten en door je hele huis dezelfde muziek afspelen. Hij is aan de prijzige kant, maar dan heb je ook wat. Voor 649 euro kan hij van jou zijn.

De Harman Kardon Go+Play is bijna de helft goedkoper: 329 euro. Deze topper beschikt over een oplaadbare batterij en vergadersysteem. Een functie die nog niet eerder werd genoemd! Maximaal 8 uur lang kan je van de speaker genieten. Smartphone of tablet opladen? Dat kan via de USB-aansluiting. Het ontwerp van de Harman Kardon Go+Play voldoet overigens aan hoge eisen en is gemaakt van duurzame materialen.

Wat vond je van dit artikel?
view: XS SM MD LG XL