e-Matching Review


Voor- en nadelen

  • Vrouwen en mannen die hoger opgeleid zijn kunnen elkaar vinden
  • Ook mannen die niet meer de jongste zijn voelen zich hier thuis
  • De e-Matching kosten zijn laag
  • Er is ook een e-Matching app
  • Nogal veel vrouwen stellen hoge eisen aan hun toekomstige date
  • Er is twijfel over het opleidingsniveau onder de vrouwelijke leden
  • Veel accounts van vrouwelijke leden lijken inactief te zijn

Voor onze review gingen we op zoek naar e-Matching ervaringen. Dit datingplatform probeert hoogopgeleide mensen met elkaar te matchen.

Zet je de meningen over een datingplatform op een rij, dan moet je er altijd rekening mee houden dat er wat gevoelsfactoren meespelen. De meeste reviews worden immers geschreven door mensen met slechte ervaringen.

Ook is er vaak op datingsites een overschot aan mannelijke leden en is het lidmaatschap voor vrouwen soms helemaal gratis.

Toch zijn de geschreven e-Matching ervaringen nuttig. Vooral omdat door verschillende gebruikers dezelfde frustraties worden beschreven.

e-Matching kosten

Hoeveel recensies je ook over e-Matching bekijkt, een klacht over de kosten zit er niet bij. Die kosten zijn ook niet  hoog. Je kunt beginnen met een gratis lidmaatschap.

Maar als je echt wilt deelnemen aan de site (of in de e-Matching app), dan stap je over naar een betaald abonnement. Teken je gelijk voor 6 maanden, dan kost je dat maar 15 euro per maand. Voor losse maanden betaal je met een doorlopend abonnement slechts 22 euro.

Soms duikt er weleens een opmerking over de kosten op. Dit gebeurt alleen in positieve reviews, naast andere ervaringen die als positief worden gevoeld. Opmerkingen als ‘het is een leuke site, niet duur’ zijn daarbij gebruikelijk.

Over de e-Matching kosten wordt niet geklaagd. Logisch ook wel, want je kunt gratis starten en al vanaf 15 euro betalend lid zijn.

e-Matching ervaringen, mannen met vrouwen

Opvallend is de kritiek op de vrouwelijke leden die in de reviews nogal eens opduikt. Kennelijk laat een deel van de aangesloten vrouwen zich van hun mindere kant zien.

Zo wordt in meerdere reviews vastgesteld dat er zich nogal veel ‘gold diggers’ onder de vrouwen bevinden. Bovendien blijkt uit de ervaringsverhalen dat veel aangesloten vrouwen erg veeleisend zijn. Hierbij vielen krachtige woorden als ‘bits, eigenliefde en arrogant’.

Nu dit in meerdere reviews opduikt, is dat wel iets om als man alert op te zijn als je probeert via de e-Matching site of e-Matching app te gaan daten.

Uit verschillende reviews komt naar voren dat een flink aantal vrouwelijke leden arrogante trekjes vertoont en soms aan het ‘gold diggen’ is.

Leuke mannen op de e-Matching app of site?

Waar nogal wat mannen zich ergeren aan de mentaliteit van vrouwelijke leden, zijn de enkele vrouwen die hun ervaringen beschrijven positiever. Zij zijn vaak wel tevreden over de mannelijke contacten die zij opdoen en komen ook geregeld tot leuke dates.

De enkele vrouwen die reviewen,  beschrijven meestal juist positieve e-Matching ervaringen.

e-Matching ervaringen met inactieve accounts

Aan de betrouwbaarheid van e-Matching wordt vooral door mannen flink getwijfeld. Zij voelen zich voor de gek gehouden met het aantal vrouwelijke leden dat ze is beloofd.

Veel mannen zien zich ermee geconfronteerd dat een opvallend groot deel van de vrouwelijke leden inactief is. Dat zijn waarschijnlijk vrouwen die een keer gratis een profiel hebben aangemaakt en er daarna niet meer naar hebben omgekeken.

Er wordt getwijfeld aan de belofte van e-Matching dat inactieve accounts worden verwijderd. Zo beschrijft een mannelijke reviewer, dat van duizenden dames vrijwel geen lid overbleef toen hij ze selecteerde op leden die de laatste maand actief waren geweest.

Mannen zien zich geregeld geconfronteerd met inactieve vrouwelijke accounts. De belofte van veel (actieve) vrouwelijke leden, wordt dan ook in twijfel getrokken.

De leeftijd van de aangesloten leden

Een kenmerk dat diverse gebruikers opvalt, is de leeftijd van de betalende leden. Die is niet voor het overgrote deel vrij jong. Op de e-Matching app of site kom je een flink aantal hoger opgeleiden tegen met een wat hogere leeftijd.

Verschillende hoog opgeleide mannen die zelf ook niet meer de jongsten zijn, konden daarom naar hun idee op e-Matching goed terecht.

De leeftijd van de hoog opgeleide leden, ligt over het algemeen wat hoger. Ook mannen die niet meer de jongsten zijn voelen zich hier prettig bij.

Controleert e-Matching de profielen wel goed?

Mannelijke leden vragen zich af of er bij de deelnemende vrouwen wel afdoende wordt gecontroleerd op het opleidingsniveau. Geen gekke vraag nu het bij e-Matching specifiek om een datingsite voor hoger opgeleiden gaat.

De vrouwen die staan ingeschreven geven opvallend vaak aan te werken in sectoren als onderwijs en zorg. Bovendien is dat nogal eens parttime. Ze stellen strenge eisen aan de hoog opgeleide mannen die mogen reageren, maar zijn volgens verschillende mannelijke reviewers zelf niet HBO/WO opgeleid.

In de reviews klinkt daarom nogal eens de verzuchting door dat e-Matching wel belooft de profielen te controleren, maar dit in de praktijk niet doet.

Zijn de vrouwen echt wel allemaal hoog opgeleid? Verschillende mannen geloven dit niet en twijfelen aan de controle van profielen die e-Matching belooft.

Voor wie is e-Matching geschikt en voor wie minder?

Ben je vrouw en hoog opgeleid, dan kan e-Matching voor jou een mooi contact opleveren om een relatie mee in gang te zetten.

Ben je man, dan lijkt er bij de vrouwelijke leden nogal veel kaf onder het koren te zitten. Die vrouwen zijn veeleisend en lijken vaak niet echt hoog opgeleid te zijn.

Het leeftijdsniveau bij e-Matching lijkt wat hoger te liggen dan op de gemiddelde datingsite.

Eindoordeel

Ervaringen op een datingsite hangen heel sterk samen met je eigen persoon. Ben je jong, ouder, communicatief sterk of zwak; elke karaktereigenschap zal jouw ervaring beïnvloeden.

Toch is het vervelend als je moet twijfelen aan de diensten die op een datingsite beloofd worden. Worden de profielen echt goed gecontroleerd? Zijn de deelnemers echt hoog opgeleid? Zijn die duizenden leden ook echt actieve leden?

Gelukkig zijn de e-Matching kosten per maand niet hoog. Als je dit laat meetellen, is het vast de moeite waard om deze dating site eens uit te proberen. Je moet je er dus niet al te veel van voorstellen, maar je kunt altijd proberen de kansen te benutten die er zijn.

Bestel veilig en snel bij de volgende webshops:

Wat vond je van dit artikel?
view: XS SM MD LG XL