Second Love Review


Voor- en nadelen

  • Gratis kennismaken met de datingsite
  • Berichten versturen is voor betalende leden gratis
  • Second Love kosten dalen sterk als je een abonnement voor meerdere maanden neemt
  • Vermoedelijk veel inactieve profielen van vrouwen
  • Groot overschot aan actieve mannelijke leden
  • Kort (1 maand) uitproberen kost 75 euro

Flirten en vreemdgaan is voor mensen die avontuur zoeken soms een aantrekkelijke gedachte. Second Love is een datingsite die zich speciaal op deze doelgroep richt. Per maand zijn de Second Love kosten niet echt laag te noemen. Hier lees je verschillende ervaringen van Second Love samengevat tot een overkoepelend geheel. Zo weet jij gelijk of het iets voor jou is, of niet.

Wat is Second Love?

Wat is Second Love eigenlijk precies? Zoals de naam al verraadt, is het een datingsite waar je dates kunt vinden buiten je relatie om. Eigenlijk is het dus een website gericht op vreemdgaan. Dit kan misschien een optie zijn voor mensen die in een sleur zitten en spanning zoeken met iemand nieuw. Het is een veelgebruikte website met een zeker element van avontuur, waar veel mensen naar op zoek zijn. Ondanks dat je je huidige relatie niet wilt opgeven, zoek je ook naar meer spanning en sensatie. In onze Second Love review gaan we dieper in op ervaringen van gebruikers.

Hoe werkt Second Love?

Als je zoekt naar een manier om vreemd te gaan en een affaire aan wilt gaan, dan kun je je aanmelden voor deze datingsite. Hoe werkt Second Love precies? Het aanmeldingsproces is heel makkelijk. Je kunt je gratis inschrijven en alle profielen bekijken. Alleen als je ook daadwerkelijk wilt reageren en foto’s wilt bekijken moet je je inschrijven. Of je nu zoekt naar een getrouwde man of vrouw, een bisexuele relatie wilt aangaan of zoekt naar polyamorie, het is allemaal te vinden op Second Love. De ervaringen van Second Love zijn dan ook redelijk lovend en de website kent veel gebruikers. Of dit positief of negatief is, laten we dan ook even in het midden.

Verhouding man / vrouw op Second Love

Op de meeste datingsites zijn mannen in de meerderheid. Uit de Second Love reviews komt dit beeld ook vaak naar voren. Het is niet zozeer een klacht van de leden, maar het geeft wél aan dat je als man wat minder te kiezen hebt dan als vrouw. Dit blijkt voor sommige mannelijke gebruikers weleens tot ergernis te leiden.

Uit de Second Love ervaringen blijkt dat mannen op de datingsite in de meerderheid zijn. Hun keuze is dus minder ruim dan die van de aangesloten vrouwen.

Second Love kosten: de kosten en baten

De Second Love kosten lopen uiteen, afhankelijk van het lidmaatschap dat je hebt. Het lidmaatschap is gratis, zolang je niet echt gebruik maakt van de functies. Met een zoekfilter kun je zoeken en de profielen gedeeltelijk bekijken. Wil je de site echt gaan benutten, dan betaal je een bedrag per maand. Hoe meer maanden je tegelijk inkoopt, hoe minder dit per maand kost.

De Second Love kosten zijn niet bepaald laag. Kies je voor 1 maand, dan betaal je 75 euro. Je kunt ook voor 3 of 6 maanden kiezen. Dan zakt de prijs per maand naar 32 euro of 26 euro per maand. Voor zulke bedragen verwacht je natuurlijk wel het een en ander. De Second love ervaringen van mannen, lijkt dit in veel gevallen wat tegen te vallen. Als man moet je veel geduld hebben, omdat het lang kan duren voordat je een reactie krijg, als je die krijgt. Dat er een overschot is aan mannelijke gebruikers, is vergelijkbaar met andere datingsites. Over het algemeen krijgen vrouwen vaker reacties en op hun profiel dan mannen.

Je betaalt 26 euro tot 75 euro per maand, maar je lijkt als man niet veel reacties op je  berichten aan vrouwen te kunnen terugverwachten.

Een uitgebreide review van Second Love

In deze Second love review wordt er gekeken naar de verschillende aspecten die de datingsite gemakkelijk en goed te gebruiken maken. Bovendien wordt er gekeken naar de reacties van gebruikers, om inzichtelijk te maken wat de voor- en nadelen zijn. De Second love ervaringen leert dat er veel gebruik wordt gemaakt van de datingsite en dat het gebruik sterk afhangt van hoe jij als persoon in elkaar zit.

Berichten sturen aan andere gebruikers

Waar veel datingsites aan je verdienen door berichten te verkopen, is dit bij Second Love niet zo. Betaal je eenmaal voor je lidmaatschap, dan kun je gratis berichten sturen naar andere gebruikers. Dit maakt het minder erg als daar een inactief profiel tussen zit. Je hebt immers geen extra kosten hoeven te maken. Dit zorgt ook voor betere Second Love ervaringen. Wel moet je er rekening mee houden dat er veel inactieve profielen schijnen te zijn en de vraag is dan ook of dat het waard is.

Bestaat er een Second Love app?

Er bestaat geen app volgens de ervaringen van Second Love. Je moet de website openen in je browser op je telefoon om gebruik te maken van de datingsite. Geen van de reviewers ervoer dit als een probleem, omdat vreemdgaan nog altijd kan. Ook als je meerdere stappen moet ondernemen. Bovendien staat een Second Love app ook niet handig in je overzichtsscherm, omdat het nogal opvalt.

Zijn er ook positieve reacties?

De datingsite is bedoeld om vreemdgaan en affaires te stimuleren, om jouw huwelijk een nieuw leven in te blazen. Of dit ook daadwerkelijk is wat er gebeurt, is afhankelijk van de situaties van individuen. Er zijn positieve reacties, ook zijn er negatieve ervaringen met Second love. Het kan lang duren (vooral voor mannen) om een match te vinden en dat kan nog best een zoektocht zijn. Het duurt volgens verschillende Second love reviewers niet alleen lang, je moet ook extra scherp zijn op de profielen om een goede match te vinden. Je kunt nieuwe kanten van jezelf exploreren via deze datingsite en dat heeft zo zijn allure. Tegelijkertijd kan het veel tijd kosten en brengt het misschien niet direct de oplossing waar je naar zoekt.

Verhouding man/vrouw op Second Love?

Uit de Second Love reviews komt wederom naar voren dat er vooral veel mannen actief zijn op de datingsite. De Second Love ervaringen zijn niet per se klachten, maar het geeft wél aan dat je als man wat minder te kiezen hebt dan als vrouw.

Zijn de profielen echt?

Fundamenteler is de kritiek die gaat over nepprofielen op Second Love. Probeer je de Second Love ervaringen van gebruikers nauwkeurig te analyseren, dan lijkt het niet zo te zijn dat er expres profielen worden gefabriceerd.
Maar het lidmaatschap voor vrouwen is gratis en dat lijkt zo zijn effecten te hebben. Zijn die profielen eenmaal aangemaakt, dan kunnen ze jarenlang blijven zweven op de site. Zo gaf een gebruiker aan dat hij na 4 jaar afwezigheid bij Second Love, opnieuw dezelfde profielen tegenkwam. Het kan dus best zo zijn dat van de 750.000+ inschrijvingen waarmee Second Love adverteert, er maar een beperkt aantal echt actief zijn.

Voor wie is Second Love geschikt en voor wie minder?

Het overschot aan mannen is op Second Love goed merkbaar. Zit je als man dus te wachten op direct resultaat, dan is dit waarschijnlijk niet de plek waar je moet zijn. Sta je als vrouw stevig in je schoenen, dan is dit een mooi platform waar je met een constante stroom berichten flink in trek zult zijn.

Eindoordeel

Het idee om stiekem te daten met gelijkgestemden, kan voor de doelgroep heel goed werken. Maar de scheve verhouding tussen mannen en vrouwen is niet zo gunstig. Heb je een lange adem en het geduld om de profielen selectief te benaderen, dan kan het lidmaatschap van Second Love je misschien een leuk contact opleveren. De kans hierop is niet heel groot. Houd er dus rekening mee dat je daarvoor waarschijnlijk meerdere maanden lidmaatschapsgeld zal moeten betalen.

Bovendien is het nog maar de vraag wat de consequenties zijn van het zoeken naar een avontuur voor je huidige relatie. Hier kunnen wij natuurlijk geen uitspraken over doen, alleen is het wel iets om goed over na te denken voordat je begint met je zoektocht.

Veelgestelde vragen over Second Love

Wat is het eindoordeel van Versify?

Second Love is een datingwebsite dat je de kans geeft om avontuur buiten je relatie om te vinden. Je vindt op deze datingsite voornamelijk mannelijke gebruikers en moet veel geduld hebben om de juiste match te vinden. Je betaalt redelijk veel geld hiervoor en de mogelijke gevolgen voor je huidige relatie zijn discutabel.

Heeft Second Love veel nepprofielen?

Het lijkt erop dat een flink deel van de gratis profielen van vrouwen jarenlang inactief op Second Love blijven zweven. Je kunt dus je vraagtekens zetten bij de werkelijke keuze die je als man hebt.

Zitten er veel mannen op Second Love?

Er zitten voornamelijk mannen op Second Love, waardoor het lastiger is voor mannen om een vrouw te vinden.

Zitten er veel vrouwen op Second Love?

Er zitten minder vrouwen dan mannen op Second Love. Als vrouwen op zoek zijn naar mannen, dan is er een groter aanbod voor deze vrouwen.

Bestel veilig en snel bij de volgende webshops:

Wat vond je van dit artikel?
view: XS SM MD LG XL