Samsung Galaxy Buds ProvsSamsung Galaxy Buds 2

De vergelijking

De Samsung Galaxy Buds 2 en Buds Pro zijn twee populaire opties voor draadloze oordopjes. Beide modellen bieden een goede geluidskwaliteit, actieve ruisonderdrukking en een lange batterijduur. De Buds Pro hebben echter een aantal extra functies, zoals 360-audio en een betere waterbestendigheid. Je betaalt hierdoor een hogere prijs voor de Buds Pro dan voor de Buds 2.

Samsung Galaxy Buds 2 vs Buds Pro

Buds 2 Bud Pro
Actieve ruisonderdrukking Ja Ja
Luistertijd 4,5 uur 5 uur
Prijs €150 €240

Samsung Galaxy Buds Pro vs Buds 2: Geluidskwaliteit

Er zijn een aantal verschillen in geluidskwaliteit tussen de Samsung Galaxy Buds 2 en de Buds Pro. Allereerst hebben de Buds Pro een betere basweergave, waardoor muziek voller en krachtiger klinkt. Daarnaast hebben de Buds Pro een bredere frequentierespons, waardoor meer details in muziek hoorbaar zijn. Over het algemeen bieden de Buds Pro dus een betere geluidskwaliteit dan de Buds 2.

Samsung Galaxy Buds Pro vs Buds 2: Batterijduur

Met een enkele oplaadbeurt gaat de batterij van de Buds 2 4,5 uur lang mee tijdens het luisteren. Met het volledig opgeladen opbergdoosje komen hier nog 15 uur extra bij. De Buds Pro daarentegen bieden een batterijduur van maar liefst 5 uur. Het opbergdoosje van de pro zorgt ervoor dat de oortjes nog een extra 18 uur mee kunnen.

Verschillen in features tussen de Galaxy Buds 2 en Buds Pro

Er zijn een aantal verschillen in features tussen de Buds 2 en de Buds Pro. Allereerst de waterbestendigheid: het belangrijkste verschil in waterdichtheid tussen de Samsung Buds 2 en de Buds Pro is de IP-rating. De Buds 2 hebben een IPX2-rating, wat betekent dat ze bestand zijn tegen spatwater. Dit maakt ze geschikt voor licht gebruik in de regen of tijdens het sporten, maar ze zijn niet geschikt om ondergedompeld te worden in water.
Aan de andere kant hebben de Buds Pro een IPX7-rating, wat betekent dat ze kunnen worden ondergedompeld in water tot een diepte van één meter gedurende maximaal 30 minuten. Dit maakt ze geschikt voor gebruik tijdens watersporten, zwemmen of zelfs onder de douche. De Buds Pro is dus beter bestand tegen vochtigheid en water dan de Buds 2.

Een ander verschil is dat de Galaxy Buds Pro extra functies hebben, zoals 360-audio en de mogelijkheid om automatisch over te schakelen tussen apparaten op basis van waar je naar luistert.

Samsung Galaxy Buds 2 vs Pro: Verschil in prijs

De Samsung Galaxy Buds 2 hebben een prijskaartje van ongeveer 150 euro, en de Pro kosten 240 euro.

Conclusie

De Samsung Buds 2 en Buds Pro zijn beide uitstekende draadloze oordopjes die een indrukwekkende geluidskwaliteit, comfort en functionaliteit bieden. De Buds 2 zijn een betaalbaardere optie met een zeer goede batterij en actieve ruisonderdrukking. De Pro-versie gaat nog een tandje verder met betere geluidskwaliteit en een langere batterijduur. Je betaalt daarom ook een hogere prijs in vergelijking met de Buds 2. Als je op zoek bent naar hoogwaardige draadloze oordopjes met geavanceerde functies, dan zijn de Buds Pro waarschijnlijk de betere keuze. Als je echter een betaalbare optie wilt die nog steeds geweldige prestaties levert, dan zijn de Buds 2 het overwegen waard.

FAQ

Voor de mensen die na het lezen van het artikel nog steeds vragen hebben over de Samsung Galaxy Buds 2 en Pro hebben wij de meest gestelde vragen op een rijtje gezet.

Wanneer zijn de Samsung Galaxy Buds 2 iets voor jou?

Als je op zoek bent naar draadloze oordopjes met goede geluidskwaliteit, ruisonderdrukking en een comfortabele pasvorm, dan zijn de Samsung Galaxy Buds 2 iets voor jou.

Wanneer zijn de Samsung Galaxy Buds Pro iets voor jou?

Als je op zoek bent naar een van de beste draadloze oordopjes op de markt, dan zijn de Buds Pro echt iets voor jou. De oortjes bieden uitstekende geluidskwaliteit, actieve ruisonderdrukking en een batterijduur van maar liefst 5 uur.

Welk apparaat is het goedkoopste?

De Galaxy Buds 2 kosten 150 euro en de Galaxy Buds Pro hebben een prijs van 240 euro. De Galaxy Buds 2 zijn dus een stuk goedkoper.

Bestel veilig en snel bij de volgende webshops:

Wat vond je van dit artikel?
view: XS SM MD LG XL