Sennheiser Momentum True Wireless 3vsSony WF 1000xm4

De vergelijking

In deze vergelijking testen we welke draadloze oortjes beter zijn. In de Sennheiser Momentum True Wireless 3 vs Sony WF 1000xm4 review lees je alles over de verschillen en overeenkomsten. Over het algemeen zitten de grootste verschillen in de geluidskwaliteit, de functies en gebruiksvriendelijkheid. Echter, de verschillen zijn klein en uiteindelijk is het ook een kwestie van voorkeur. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over de kleine verschillen van de WF-1000xm4 vs Sennheiser Momentum True Wireless 3.

Wat zijn de belangrijkste verschillen tussen de Sennheiser Momentum True Wireless 3 en de Sony WF 1000xm4?

Maar wat zijn dan precies de belangrijkste verschillen tussen beide oortjes? In het tabel hieronder vind je de belangrijkste details.

Sennheiser Momentum True Wireless 3 Sony WF 1000xm4
Ontwerp Geen verschillende maten Verschillende maten
Geluidskwaliteit Helder, gedetailleerd geluid Helder, ruimtelijker geluid
Batterijduur 7 uur op enkele lading 8 uur op enkele lading
Verbinding Bluetooth 5.1 Bluetooth 5.2
Kenmerken Minder extra functies Automatisch pauze/afspelen
Microfoon 2 meer microfoons 1 microfoon

Sennheiser Momentum vs Sony WF 1000xm4: geluidskwaliteit

Zowel de Sennheiser, als de Sony draadloze oordopjes bieden een uitstekende geluidskwaliteit. Het valt op dat de Sennheiser Momentum True Wireless 3 vs Sony WF 1000xm4 enorm overeenkomen en beiden een gebalanceerd geluidsprofiel en krachtige bas hebben. Zoals je in de tabel kunt aflezen, hebben de wireless oortjes een iets helderder en ruimtelijker geluid. Terwijl de Sennheiser de details van de geluiden dan weer meer laat horen.

Bovendien hebben beide oortjes een noise cancellation functie. Hiermee kun je het geluid van de buitenwereld blokkeren. De Sony 1000XM4 heeft een betere noise cancellation technologie dan die van Sennheiser.

Sennheiser Momentum vs Sony WF 1000xm4: batterijduur

De batterijduur van de Sennheiser Momentum True Wireless 3 vs Sony WF 1000xm4 komt erg overeen. Op een enkele lading gaan de draadloze oortjes van Sony net iets langer mee. Je kunt een uur langer muziek luisteren. De Sony oordopjes kunnen met een oplaadcase 24 gebruikt worden, terwijl de Sennheiser-oordopjes tot 28 uur kunnen worden gebruikt.

Sennheiser Momentum vs Sony WF 1000xm4: verschillen in features

Ondanks de overeenkomende functies, bezit de Sony WF 1000xm4 nog over een scala aan handige functies. Denk hierbij aan het automatisch pauzeren en afspelen van muziek, spraakassistentie en naadloze connectiviteit met zowel iOS- als de Android apparaten. Als we op het gebied van de extra functies een winnaar moeten kiezen. Dan is in onze WF-1000xm4 vs Sennheiser Momentum True Wireless 3 vergelijking, Sony de grote winnaar. Hoewel Sennheiser Momentum ook een goede connectiviteit biedt, hebben deze wireless oortjes minder extra functies.

Sennheiser Momentum vs Sony WF 1000xm4: comfort

Of je nu kiest voor de Sennheiser oortjes, of liever voor de Sony oortjes gaat; beide draadloze opties zijn zeer comfortabel en passen over het algemeen goed in je oren. De Sony WF 1000xm4 biedt meer opties voor verschillende oordopjesmaten- en vormen. Dit kan handig zijn als je naar specifieke maten zoekt.

Sennheiser Momentum vs Sony WF 1000xm4: de prijs

Natuurlijk kunnen we de prijs niet vergeten in de Sennheiser Momentum True Wireless 3 vs Sony WF 1000xm3 vergelijking. Welke apparaat is eigenlijk het goedkoopst? Over het algemeen zijn de draadloze oortjes van Sennheiser iets goedkoper. Dit komt, doordat de oortjes minder extra functies hebben in vergelijking met die van Sony. Wat de precieze prijs is, hangt af van waar je de oortjes koopt. Ga ervan uit dat je voor beide oortjes ongeveer €200 kwijt bent.

Veelgestelde vragen

Wanneer is de Sennheiser Momentum True Wireless 3 iets voor jou?

De Sennheiser Momentum True Wireless 3 is iets voor jou als je kwalitatieve draadloze oortjes zoekt, die gebruiksvriendelijk zijn en een goede geluidskwaliteit bieden. Bovendien zijn ze voor een prima prijs te koop.

Wanneer is de Sony WF 1000xm4 wat voor jou?

De Sony WF 1000xm4 is iets voor jou als je meer extra functies zoekt, zoals automatisch afspelen en pauzeren bijvoorbeeld. Bovendien hebben de oortjes een zeer goede geluidskwaliteit en kun je de oortjes in verschillende maten kopen.

Bestel veilig en snel bij de volgende webshops:

Wat vond je van dit artikel?
view: XS SM MD LG XL